Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Woning verhuur en beheer in Zeeland
Hoogedeure NVM Makelaars en Taxateurs op Walcheren
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Zeeland
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Domburg

1 2 3 4

Beheer en verhuur

Investeren in vastgoed kan aantrekkelijk zijn, maar brengt gelijktijdig ook het nodige werk met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de contacten met huurders, facturatie, bewaken van betalingen en huurachterstanden, jaarlijkse indexeringen van huurprijzen, huurcontracten, administreren en verrekenen van voorschotten en kosten van belastingen, diensten en service aangelegenheden, inspecteren van de staat van onderhoud en uit(laten)voeren van onderhoud, werving en screening van huurders etc.

Voor diverse opdrachtgevers voeren wij beheer en verhuur van vastgoed uit, variërend van (recreatie)woningen en garageboxen tot bedrijfspanden. Naar gelang u wenst nemen wij de nodige werkzaamheden uit handen, dat kunnen zowel financiële – juridische als administratieve werkzaamheden zijn als technische zaken om ervoor te zorgen dat het vastgoed in goede staat van onderhoud verkeerd.

Wij streven daarbij in samenspel met u naar een zo optimaal mogelijk rendement van uw investering en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Ook fiscaal kan het voor u aantrekkelijk zijn om het beheer uit handen te geven. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. We ontzorgen uw graag.

 

Hoogedeure Makelaars & Taxateurs Oostkapelle - Domburg

1
1
0
s2smodern