Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Aankoopmakelaar in Zeeland
Hoogedeure NVM Makelaars en Taxateurs op Walcheren
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Zeeland
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Domburg

1 2 3 4

Aankoopmakelaar in Zeeland

Uw NVM Aankoopmakelaar in Zeeland, bespaar tijd en geld!

Hoogedeure Makelaars
 
 
 
 
 
Advies bij het kopen van een (vakantie) woning of appartement in Zeeland ?
Een aankoopmakelaar koopt zelf geen woning of appartement maar begeleid u bij het kopen hiervan! Bij de aankoop van een woning, veelal de grootste aankoop in ons leven, laten we ons vaak alleen adviseren bij het verkrijgen van een lening. De staat van de woning en de reële waarde proberen we vaak zelf in te schatten.

Een aankoopmakelaar, Wat levert dat voor U op?

* Een helder en transparant uiteengezet advies rondom de aankoop van de woning en daarbij komende zaken.
* Een passende woning op een door u gewenste locatie.
* Een snelle, duidelijke en onderbouwde handelingswijze.
* Een helder beeld van de technische staat van de woning, eventueel met een bouwkundige keurig.
* Duidelijkheid over bestemmingen, erfdienstbaarheden, bodemvervuiling e.d.

* En, niet onbelangrijk, een scherpe en reële koopsom, onderbouwd met argumenten.

Kortom, een aankoopmakelaar bespaart u veel tijd, zorgen en geld !

In een vrijblijvend gesprek geven wij u aan wat een aankoopmakelaar eigenlijk is en voor u kan doen. Daarnaast maken wij samen duidelijke afspraken, als aankoopmakelaar behartigen wij alleen uw belang. De verkopend makelaar is tenslotte de makelaar van de verkopers !

Hieronder treft u het te volgen traject in vogelvlucht.

 
Klik op de onderstaande regels, de tekst wordt dan vanzelf zichtbaar!
 
Wij raden u altijd aan eens een kijkje te nemen in de verschillende steden of dorpen, wijken en straten die u bevallen. Daardoor krijgt u inzicht in de buurt en faciliteiten, zoals scholen, winkels, speelplaatsen, kinderopvang en al wat nog meer van belang kan zijn. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk waardoor wij veelal als eerste zicht hebben op de woningen die op de markt komen. Dankzij onze ervaring kunnen wij een goede selectie maken uit het actuele aanbod. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken.
Heeft u een huis gezien dat u aanspreekt dan adviseren wij om deze te gaan bezichtigen. Mocht de woning inderdaad aan uw wensen voldoen dan maken wij een tweede afspraak om de woning samen met u nogmaals te gaan bekijken. Wij bekijken het huis met andere ogen en letten vooral op het onderhoud van de woning en eventuele gebreken. Ook kunnen wij voor u een (bouw)technisch advies uitbrengen waarin de staat van onderhoud van de woning wordt beschreven en u een indruk krijgt van eventueel hiermee gepaard gaande kosten.
Op het moment dat u daadwerkelijk van plan bent om tot aankoop over te gaan kunnen wij meer onderzoek naar de woning doen. Denk dan bijvoorbeeld aan het checken van het verplichte energielabel, het bestemmingsplan, de milieuaspecten en andere gegevens zoals  het Kadaster, de Gemeente, de Provincie of eventueel een Vereniging van Eigenaars(VvE){/slide{slide=Onderhandeling}
Om een woning te kopen zal er een biedingstrategie, een goed openingsbod en eventuele voorwaarden moeten worden gedaan. Als (NWWI)taxateur en bouwkundig adviseur hebben wij de ervaring voor het bepalen van de juiste prijs. In onze database voor woonobjecten kunnen wij ook zien wat de marktwaarde is van vergelijkbare woningen. Verder adviseren wij u bij het vaststellen van de ontbindende voorwaarden. Op basis van deze voorwaarden kan een koopovereenkomst alsnog ontbonden worden. Welke biedingstrategie uiteindelijk gekozen wordt, is afhankelijk van de situatie. Dankzij ons advies bent u echter verzekerd van een goed advies dat u veel geld kan besparen.
Accepteert de verkoper het gedane bod, en de daarbij gestelde voorwaarden, dan wordt de koopovereenkomst opgesteld. Wij nemen samen met u de koopovereenkomst door om te zien of alle gegevens kloppen. Natuurlijk in het bijzonder op de koopsom, de opleverdatum, de ontbindende voorwaarden en de lijst van zaken die de verkoper in de woning achterlaat. Is alles in orde, dan paraferen u en de verkoper de koopovereenkomst. De koopovereenkomst gaat naar de notaris en u heeft vervolgens een wettelijke bedenktijd van drie dagen. Binnen deze tijd kunt u alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, en zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan vindt op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaats bij de notaris.
Wanneer uw bod en voorwaarden door de verkoper is geaccepteerd is het voor u zaak de financiering rond te maken. Vaak sluit men hiervoor een hypotheek af. Aan de hand van de koopsom, eventuele verbouwplannen, uw eventuele eigen geld en de zogenaamde kosten koper (de kosten van de kadastrale inschrijving, overdrachtsbelasting en uw notariskosten voor het transport), kan men vaststellen wat u nodig heeft. Wij kunnen u desgewenst vrijblijvend in contact brengen met betrouwbare aanbieders van hypotheken.
Meestal is voor de financiering een taxatie nodig. Hiervoor heeft u vrijwel altijd een taxatierapport van een gecertificeerde taxateur nodig. Wij, als aankoopmakelaar, en uw verkoopmakelaar mogen deze niet opstellen, omdat ze bij het onderhandelingsproces zijn betrokken. Wel kunnen wij u hierbij adviseren.
De ondertekende koopakte en alle relevante stukken gaan samen met een kopie van uw rijbewijs of identiteitsbewijs naar de notaris. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt hij een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Een aantal dagen voor de levering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Ook deze nemen we samen door en kijken of de gegevens kloppen. Houdt u er rekening mee dat u als koper het recht heeft vóór levering uw woning te inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat wordt achtergelaten. Op de dag van levering gaan wij met u naar de notaris. U bent officieel eigenaar van de woning wanneer u de akte van levering bij de notaris hebt ondertekend en deze is ingeschreven bij het Kadaster.
Op het tijdstip dat daarvoor is vastgesteld in de leveringsakte, betaalt de koper de koopsom en, als dat van toepassing is, de prijs voor de roerende zaken die u achterlaat. De notaris zorgt voor de afrekening van de zakelijke lasten zoals de onroerendezaakbelasting en de waterschapslasten.

 

Aankoopmakelaars Oostkapelle | Aankoopmakelaars Domburg
Aankoopmakelaars Veere | Aankoopmakelaars Westkapelle | Aankoopmakelaars Vrouwenpolder
  Aankoopmakelaars Gapinge | Aankoopmakelaars Serooskerke | Aankoopmakelaars Meliskerke
Aankoopmakelaars
Biggekerke | Aankoopmakelaars Grijpskerke | Aankoopmakelaars Zoutelande

 

1
1
0
s2smodern

Aankoopbegeleiding door Hoogedeure Makelaars Taxateurs