Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Tips bij woningverkoop
Hoogedeure NVM Makelaars en Taxateurs op Walcheren
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Zeeland
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Domburg

1 2 3 4

Tips bij woningverkoop

Hoogedeure Makelaars & Taxateurs & Bouwkundig Advies

Uw huis verkopen begint bij de eerste indruk ! Wij helpen u graag op weg !

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend maar toch zien wij het in de praktijk nog vaak anders.

 

10 tips om u woning optimaal te presenteren.

Klik op de onderstaande regels, de tekst wordt dan vanzelf zichtbaar!Een reële prijs – kwaliteit verhouding is het succes voor iedere verkoop. Staat uw woning al langere tijd te koop? Vraag uw makelaar de prijs nogmaals te beoordelen naar de geldende marktomstandigheden. Laat ook eens een bekende naar uw woning kijken en vraag naar zijn visie.
Zorg voor een verzorgde entree: een geveegde stoep, gelapte ramen, onkruid wieden, jassen en schoenen uit de hal om zoveel mogelijk ruimte te creëren. Een geveegde oprit en een deur die goed in de verf zit doet wonderen voor potentiële kopers.
Zorg dat alles opgeruimd en schoon is. Niets laten rondslingeren en alles netjes opbergen in kasten. Bedden strak opgemaakt, handdoeken droog en schoon, badmatjes recht en alles lekker luchten.
Huisdieren worden door menig koper niet gewaardeerd. Verwijder voerbakjes, kattenbakken en andere aanverwanten. Zorg dat de woning fris ruikt.
Maak de woning zo leeg mogelijk en creëer sfeer door bijvoorbeeld een bloemetje op de tafel te zetten en donkere ruimten te verlichten.
Een schone keuken is een absolute must: vuile vaat op het aanrecht, een vette afzuigkap of aangekoekt fornuis kan aanleiding geven van verdere bezichtiging af te zien.
De badkamer en het toilet dienen goed te ogen en fris te ruiken. Verwijder kalkresten in wastafels, douchebak en/of ligbad. Goed ventileren is ook hier een pre.
Repareer kleine gebreken zoals loszittende deurknoppen, loszittend behang of piepende scharnieren. Buitendeuren moeten soepel geopend kunnen worden, geen knarsende en piepende sloten/scharnieren en/of klemmende deuren. Vervang lampen die stuk zijn. Ook een extra kwastje verf doet wonderen.
Zorg voor veel lichtinval in huis, open de gordijnen en rolluiken voor de bezichtiging. Ook een verwarmd huis zorgt voor een behaaglijk gevoel van de potentieel koper.
Het is verstandig om tijdens bezichtigingen niet zelf aanwezig te zijn. U loopt het risico dat kopers opmerkingen plaatsen en u vragen gaat stellen die u niet leuk vind. Laat dit over aan uw makelaar. Hij of zij heeft ervaring in het voeren van dergelijke gesprekken en is minder emotioneel betrokken bij uw huis.
 
Als verkoopmakelaar geven wij u tijdens een verkoopgesprek ook tips welke op uw woning van toepassing zijn en die kunnen bijdragen aan een snellere verkoop van uw woning of appartement.


Wij zijn u graag van dienst.

 

1
1
0
s2smodern