Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Overige Diensten
Hoogedeure NVM Makelaars en Taxateurs op Walcheren
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Oostkapelle
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Zeeland
Hoogedeure Makelaars Taxateurs Domburg

1 2 3 4

Overige Diensten

 

Hoogedeure Makelaars Naast onze diensten omtrent verkoopmakelaardij, aankoopmakelaardij, taxaties en bouwkundige opnamen zijn wij u graag van dienst bij tal van zaken die betrekking hebben op vastgoed. Onderstaand hebben wij er enkele uitgelicht waarbij wij u wellicht van dienst kunnen zijn.

Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen indien u vragen heeft.

De WOZ - waarde, er is al veel over gesproken en geschreven. Deze waarde zal toekomstgericht meer van invloed zijn dan nu het geval is. Sinds de invoering hiervan zijn er al diverse zaken die van invloed zijn, te denken valt hierbij aan de erfbelasting die nu geheven wordt over de WOZ - waarde in plaats van de marktwaarde. Dit kan vervelende gevolgen hebben indien de WOZ - waarde door de gemeente te hoog is bepaald. Wat velen niet weten is dat een erfgenaam binnen bepaalde tijd een bezwaar kan indienen op deze WOZ - waarde. Indien u hierover informatie wenst kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Tenslotte heeft u in bovengenoemd geval wel wat anders om over na te denken.
Anders dan bij permanente bewoning, uw hoofdverblijf, zijn er andere regels van toepassing bij de aankoop van recreatief onroerend goed, zo mag u deze niet permanent bewonen. Of kunt u minder geld lenen dan u van plan was indien u een hypotheek wenst te vestigen. Ook kan het zijn dat u ineens aangeslagen wordt voor het betalen van forensenbelasting, iets waar u misschien geen weet van had. Soms betaald u, in plaats van kosten koper, btw over de koopsom, of zelfs allebei. Misschien is het in dat geval mogelijk dit terug te vorderen door te opteren voor btw. Ook hierbij kunnen wij u adviseren.Uw tweede woning kan tenslotte maar beter goed geregeld zijn. Zie ook "recreatiewoning kopen"
Een eigen bedrijf, voor velen een droom om te verwezenlijken. Er komt veel op u af indien u hiervoor plannen gaat maken. Zoals bijvoorbeeld de boekhouding, vergunningen, inkoop en natuurlijk de plaats waar u uw bedrijf gaat uitvoeren. Of u deze nu koopt of gaat huren u dient ook hierbij rekening te houden met allerlei zaken die op u pad komen. Bijvoorbeeld of de koopsom of vraagprijs reëel is, of de huurprijs. De bijkomende kosten voor gebruik of eigendom, Voldoen u plannen aan de vestigingseisen die door de gemeente zijn gesteld, reclame uitingen, enz. Alvorens in het diepe te springen kunt u maar beter goed zijn geïnformeerd, en ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Een eigen bedrijf, een goed begin het halve werk
Huren of verhuren is aan allerlei regels gebonden welke in het wetboek zijn beschreven. Het kan daarom raadzaam zijn eerst even te informeren naar de mogelijk - en/of onmogelijkheden die hiermee gemoeid zijn. Wij helpen u graag verder. Of het nu om een woning gaat of om een bedrijf, zij hebben allemaal zo hun eigen regels.
Uw tweede woning verhuren, ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. In een vrijblijvend gesprek nemen wij u wensen door en aan de hand daarvan kunnen wij u desgewenst een aanbieding doen om uw tweede woning te gaan verhuren en/of in beheer te nemen. Wij het werk en u het rendement, zeg nu zelf, wie droomt daar niet van?
Indien u onroerende goederen bezit maar daar ver vandaan verblijft kan het handig zijn het beheer hiervan uit te besteden. In een vrijblijvend gesprek kunt u uw wensen hiervoor kenbaar maken en kunnen wij aan de hand hiervan een beheersplan opstellen en eventueel uitvoeren. Of het nu alleen gaat om sleutelbeheer of om een compleet pakket voor onderhoud e.d. wij rekenen het u graag voor. Uw onroerend goed kan maar beter in goede handen zijn. 
Soms houden dingen u steeds bezig, dit kan ook het geval zijn over zaken die gaan over onroerende zaken. Blijf er niet mee rondlopen maar leg ze aan ons voor. Wellicht kunnen wij u van dienst zijn of kunnen wij voor u de weg uitstippelen waardoor u het gewenste antwoord krijgt op uw vragen. Zeg nu zelf, twee weten meer dan één en wij helpen u graag.

 

Recreatiemakelaar Domburg | Immobiliënmakler Oostkapelle | Recreatiemakelaar Oostkapelle | Immobiliënmakler Domburg
Immobiliën Domburg | Wonen in Domburg | Immobiliën Oostkapelle | Wonen in Oostkapelle
Makelaar Domburg | Makler Oostkapelle | Makelaar Oostkapelle | Makelaar Domburg

 

1
1
0
s2smodern