Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Koopwoningen in Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs - Vrijstaande woningen

Vrouwenpolderseweg 36 Serooskerke

Add to bookmarkAdded
 • Landelijk wonen
 • VERKOCHT
 • - Vrijstaand
 • 1900 bouwjaar
 • 325 m3 inhoud
 • 100 m2 woonopp
 • 4 slaapkamers
 • 26365 m2 perceelopp
 • 1 garage
Adres : Vrouwenpolderseweg 36, Serooskerke

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING:

Boerderij bestaande uit een woonhuis met aangrenzende stenen schuur en diverse bijgebouwen. Het geheel heeft thans een agrarische bestemming en betreft momenteel 1 kadastraal perceel.

Boerderij met schuren en buitenterrein

De boerderij met schuren en het buitenterrein (circa 00.66.65 ha) zijn al enige tijd niet meer in bedrijf, ook de voormalige mini-camping is niet meer actief en niet meer vergund.

Woonoppervlak woonhuis: ca. 100 m²

Inhoud woonhuis: ca. 325 m³

Het vloeroppervlak van de direct aangrenzende stenen landbouwschuur bedraagt ca. 190 m², de schuur is deels bezolderd. Op het terrein bevindt zich tevens nog een vrijstaande landbouwschuur met een vloeroppervlak van ca. 270 m². Op het terrein bevinden zich tevens nog diverse kleinere opstallen, waaronder o.a. een ouder type stacaravan, een toiletunit, een garage en een berging. Het vloeroppervlak van de overige bijgebouwen bedraagt in totaal circa 100 m². Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, maar een deel van de daken is gedekt met asbestverdachte (golf)platen en er zijn andere asbestverdachte materialen aanwezig. Gegadigden dienen dan ook rekening te houden met bijkomende kosten voor sloop en asbestsanering. Een rapportage van recent bodemonderzoek bij de schuren en het buitenterrein ligt ter inzage tijdens de kijkdagen.

Het woonhuis en de opstallen verkeren in slechte staat van onderhoud. Sloop en herbouw ligt voor de hand.

Landbouwgrond

De landbouwgrond (circa 01.97.00 ha) is een groot deel van 2018 in agrarisch gebruik geweest als zijnde bouwland, maar wordt vrij van pacht geleverd. De grond heeft een eigen ontsluiting via de Kokerheulweg. Er zijn geen rapportages van bodemonderzoek, bemestingsonderzoek of onderzoek naar bodemkwaliteit/ziektes beschikbaar. Het bouwplan van de afgelopen 5 jaar is bekend. Het perceel is voorzien van drainage, echter exacte gegevens qua afstand, diepte en werking zijn niet bekend. Het staat gegadigden uiteraard vrij de gewenste onderzoeken voor eigen rekening te laten verrichten.

Algemeen

Het geheel heeft een fraaie ligging met een goede bereikbaarheid en diverse ontsluitingen vanaf de openbare weg. De bestemming is thans agrarisch, gegadigden die het geheel of een deel daarvan in de toekomst uitsluitend voor wonen willen gaan gebruiken, informeren wij graag verder over de contacten die tot op heden zijn geweest met de gemeente Veere over een bestemmingsplanwijziging van agrarisch naar wonen. Het jachtrecht is voor nagenoeg het gehele kadastrale perceel verhuurd. Herinrichtingsrente bedraagt € 11,94 / ha. 

De verkoop van dit object zal per inschrijving plaatsvinden. Op zaterdag 1 december en zaterdag 8 december is er op beide dagen tussen 13.00 – 15.00 uur gelegenheid om het object te komen bezichtigen. Gegadigden dienen zich voorafgaand aan de kijkdagen aan te melden bij ons kantoor en ontvangen vervolgens een inschrijfformulier. Meer informatie over de inschrijfprocedure treft u op dit formulier. Er kan worden ingeschreven voor:

- Boerderij met schuren en buitenterrein op ca. 00.66.65 ha.

richtprijs € 390.000,-

- Landbouwgrond op ca. 01.97.00 ha.

richtprijs € 160.000,-

- Boerderij met schuren, buitenterrein en landbouwgrond op totaal 02.63.65 ha.

richtprijs € 550.000,-

Inschrijfformulieren dienen uiterlijk vrijdag 14 december vóór 12.00 uur volledig binnen te zijn bij Notariskantoor Herwig, Coosje Buskenstraat 202 in Vlissingen.

 

 

 • Brochure
 • Map

Om de brochure te downloaden klikt u op de afbeelding !
Indien er geen brochure aanwezig is kunt u deze aanvragen via onderstaand contactformulier.

icon pdf


 

Contact


Captcha *