Onze website maakt gebruik van "Cookies" om het gebruik te optimaliseren en te analyseren.

Koopwoningen in Zeeland - Hoogedeure Makelaars Taxateurs - Vrijstaande woningen

Zandput 21 Serooskerke

Add to bookmarkAdded
 • Succesvol verkocht
 • VERKOCHT
 • - Vrijstaand
 • 1900 bouwjaar
 • 800 m3 inhoud
 • 225 m2 woonopp
 • 11 slaapkamers
 • 1778 m2 perceelopp
 • 1 garage
Adres : Zandput 21, Serooskerke

Zandput 21 – Serooskerke (Walcheren)

Werkelijk een unieke plek met mogelijkheden binnen de dorpskern van Serooskerke!
Het object dat wij u namens onze opdrachtgevers mogen aanbieden betreft een vrijstaande woonboerderij, rustig gelegen op een prachtig perceel eigen grond. Het geheel bestaat uit een karakteristiek woonhuis, met volledig woonprogramma op de begane grond en in de aangrenzende schuur een drietal recreatie-appartementen met uitstekende verhuurmogelijkheden. Op het terrein bevindt zich ook een grote vrijstaande schuur, waarvan een deel thans in gebruik is als garage/werkplaats en een deel in de zomermaanden als recreatieruimte fungeert voor de gasten. Er is volop parkeergelegenheid op eigen terrein. De stranden van Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn op fietsafstand gelegen, evenals de stad Middelburg.

INDELING WOONHUIS
De entree bevindt zich aan de voorzijde van het woonhuis. Bij binnenkomst in de centrale hal, heeft u toegang tot een ruime, lichte woonkamer met balkonplafond en fraaie raampartij aan de achterzijde. Via de hal is toegang tot een grote woonkeuken, deels voorzien van inbouwapparatuur. Achter de woonkeuken is een wasruimte met aansluitingen voor witgoed en toegang tot een extra kamer op de begane grond, thans in gebruik als kantoorruimte, maar bijvoorbeeld ook te gebruiken als slaapkamer. Aan deze zijde van de woning bevindt zich een trapopgang naar de eerste verdieping met toegang tot een overloop voorzien van wasmeubel en toegang tot een tweetal (slaap)kamers, waarvan één slaapkamer voorzien is van een dakkapel, de tweede slaapkamer heeft een dakraam. Via de overloop is toegang tot een praktische bergzolder.
Bij terugkomst in de centrale hal op de begane grond, treft u achterin de hal een nette doucheruimte met naastgelegen, separate toiletruimte. Er is tevens een tweede trapopgang naar de eerste verdieping, waar u nog eens een tweetal zeer ruime slaapkamers treft, waarvan er één voorzien is van een grote dakkapel aan de achterzijde en een dubbele wastafel. De andere slaapkamer is eveneens voorzien van een eigen wastafel en biedt volop bergruimte achter de knieschotten.

APPARTEMENTEN
In de aangrenzende schuur bevinden zich een drietal appartementen, te weten Boeg (4-persoons), Bakboord (4-persoons) en Stuurboord (5-persoons). Alle appartementen zijn voorzien van een complete keukeninrichting en nette badkamer. Ieder appartement heeft een eigen terras en parkeerplaats. Verkoop geschiedt inclusief inventaris van de appartementen. De appartementen hebben in het bestemmingsplan een eigen recreatieve bestemming gekregen en hebben een uitstekende bezetting. Serieuze belangstellenden informeren wij graag over de verhuuropbrengsten. Een inventarislijst is beschikbaar. Indien gewenst informeren wij u graag over de mogelijkheid om nog een extra verhuureenheid op het terrein te creëren.

EXTRA´S
De woning is in de loop der jaren uitgerust met diverse energiebesparende maatregelen en daarbij is het geheel uitstekend geïsoleerd en volledig uitgerust met dubbele beglazing. Het dak van de woning is voorzien van twaalf zonnepanelen. Op het dak van de schuur bevinden zich nog eens 4 zonnepanelen. Warmwatervoorziening geschiedt middels een zonneboiler. U bespaart hiermee fors op de energielasten. In de woning bevindt zich een HR cv-installatie (ATAG, 2013), de appartementen zijn aangesloten op een eigen cv-installatie (Intergas, 2015).

Uniek aan dit object is het ruime perceel met veel privacy, gelegen binnen de bebouwde kom met alle voorzieningen op loopafstand. De perceelgrootte is 1778 m², met de tuin gelegen aan zowel de achterzijde van het object als aan de zijkant van de woning en schuur. Er zijn diverse terrassen en speeltoestellen aanwezig. Achterin de tuin bevindt zich nog een eenvoudige bergruimte.

Het gehele object verkeert in goede staat van onderhoud en wordt al tientallen jaren met veel zorg gebruikt en bewoond door de huidige eigenaren. Diverse authentieke details zijn bewaard gebleven, wat het object tot een charmant geheel maakt, maar wel met alle luxe en comfort van de huidige tijd.

De recreatie-appartementen zijn in deze periode van het jaar veelvuldig verhuurd. Om u een zo compleet mogelijk beeld te kunnen geven van het object, worden afspraken voor bezichtigingen ingepland op 23 juni en 30 juni a.s. U kunt op deze dagen ook de recreatie-appartementen bekijken.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en/of het plannen van een afspraak voor bezichtiging op één van bovengenoemde dagen.

 • Brochure
 • Map

Om de brochure te downloaden klikt u op de afbeelding !
Indien u er geen brochure aanwezig is kunt u deze aanvragen via onderstaand contactformulier.

icon pdf


 

Contact


Captcha *