Bouwkundige keuringen op Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen en Schouwen-Duiveland.

Bouwkundige keuring van woningen in Zeeland. Ons rapport geeft inzicht in de huidige staat, aankomende onderhoudskosten en de direct noodzakelijke herstelkosten van achterstallig onderhoud.

Indien u de woning van uw dromen heeft gevonden is het verstandig om, alvorens verdere stappen te ondernemen, deze te laten inspecteren. Desgewenst kan deze inspectie samengaan met een aankoop - of taxatie opdracht. Zo komt u bij één van de grootste aankopen van uw leven niet voor verrassingen te staan!

Wenst u geen volledig rapport, maar wilt u wel inzicht krijgen in de technische staat van een object? Ook dit is mogelijk. Neem dan onze bouwkundig inspecteur mee naar de bezichtiging voor een advies ter plaatse.

Ook nieuwbouwopleveringen en nieuwbouwkeuringen behoren tot de mogelijkheden. Neem onze bouwkundig inspecteur mee naar de oplevering van uw nieuwbouwwoning voor een advies ter plaatse. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen over een wooninspectie in Zeeland? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze bouwkundig inspecteur is aangesloten bij de BVBK (Branchevereniging Bouwkundige Keurders).

 

AGV Bouwkundige keuring

Op het aanvaarden en uitvoeren van bouwkundige keuringen door Hoogedeure Makelaars Taxateurs zijn de door ons gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier downloaden.

Vraag een keuring aan