Een woning, huis, appartement of recreatiewoning verkopen, ook in Zeeland, is veel meer dan het bepalen van een vraagprijs en het maken van wat foto's. Elk huis heeft zijn verhaal, u heeft er vaak van alles meegemaakt en heeft daar herinneringen aan en emoties bij.

Daarnaast brengt het verkopen van uw woning of appartement vaak veel onzekerheid met zich mee en is én blijft het een spannende aangelegenheid. U verkoopt tenslotte niet dagelijks uw huis. Wij hebben hier wel veel ervaring mee en zijn er voor u om u professioneel te begeleiden, te adviseren, uw vragen te beantwoorden en waar nodig de zaken uit handen nemen. Zo kunt u met een gerust hart uw woning verkopen.

Hoogedeure Makelaars Taxateurs is een gerenommeerd makelaarskantoor met een tweetal kantoren, in Oostkapelle en in Middelburg. Ons enthousiaste en deskundige team van gecertificeerde makelaars en taxateurs staat voor u klaar om u te begeleiden van A tot Z. Wij behartigen alléén uw belangen bij de verkoop en gaan hiervoor altijd voor het beste resultaat voor u als verkoper. Daarnaast begeleiden en adviseren wij u tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. 

Benieuwd wat onze opdrachtgevers vinden van onze dienstverlening? U kunt de beoordelingen hier nalezen: referenties

Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvende verkoopadvies bij u thuis. Graag maken wij kennis met u en vertellen wij u graag meer over onze dienstverlening en de mogelijkheden. Wij vernemen dan ook graag meer informatie over uw specifieke situatie en bekijken uw woning, om u op deze manier van een zo goed mogelijk advies te voorzien.

Een persoonlijk verkoopgesprek aanvragen?
Neemt u vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, gewoon even bellen mag natuurlijk ook.