WOONHUIS TAXATIE AANVRAGEN in ZEELAND!

Ervaren taxateurs voor het opmaken van uw woningtaxatie op Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en deels ook Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen.

U heeft een woning aangekocht of u wilt uw bestaande woning verbouwen en heeft hiervoor een financiering nodig. Voor het verkrijgen van een financiering is in veel gevallen een taxatierapport verplicht. Een taxatierapport kan ook nodig zijn wanneer u een bestaande geldlening wil oversluiten, een overbruggingsfinanciering nodig heeft of bij echtscheiding, boedelscheiding of bij WOZ zaken.

Wij beschikken tevens over de nodige kennis en expertise omtrent erfpacht en erfpachtconstructies. Een combinatie van een taxatierapport en een bouwkundige keuring behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie of het aanvragen van een taxatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of klik op onderstaande links:

Klik hier om een offerte aan te vragen 

OF

Klik hier om een NWWI taxatierapport aan te vragen

Geldverstrekkers vragen meestal om een gevalideerd taxatierapport. Onze taxateurs zijn NRVT gecertificeerd en zijn aangesloten bij het NWWI, het validatie-instituut van Nederland. Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.