Wat is en doet een aankoopmakelaar en is deze nodig? Een woning kopen op Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Hoogedeure Makelaars, uw NVM aankoopmakelaar in de Provincie Zeeland.

Een aankoopmakelaar koopt zelf geen woning of appartement, maar begeleid u bij de aankoop ervan. Bij de aankoop van een woning, veelal de grootste aankoop in ons leven, laten we ons vaak alleen adviseren bij het verkrijgen van een lening. Laat u ook adviseren over de staat van de woning en de reële waarde. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn.

Als aankoopmakelaar behartigen wij alléén uw belangen en zullen wij alléén voor u het beste resultaat proberen te behalen. De verkopend makelaar is tenslotte de makelaar van de verkoper en behartigd alleen de belangen van de verkoper!

Een aankoopmakelaar, wat levert dat voor u op?

* Een helder en transparant advies rondom de aankoop van de woning.

* Een helder beeld van de technische staat van de woning.

* Indien gewenst met een bouwkundig keuring rapport.

* Duidelijkheid en advies over bestemming, erfdienstbaarheden, bodemvervuiling, fundering, milieuaspecten, kadastrale recherche e.d.

* Een reële koopsom, onderbouwd met argumenten.
 

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en database, waardoor wij veelal als eerste zicht hebben op de woningen die op de markt komen. Dankzij onze ervaring kunnen wij een goede selectie maken uit het actuele aanbod op basis van uw wensen. U kunt natuurlijk ook zelf zoeken en ons informeren over woningen die u aanspreken.

Als gecertificeerd taxateur en gecertificeerd bouwkundig adviseur hebben wij de ervaring en expertise voor het bepalen van de juiste prijs. In onze database voor woonobjecten kunnen wij ook zien wat de verkoopprijzen zijn van vergelijkbare woningen. Verder adviseren wij u bij het vaststellen van het openingsbod en de ontbindende voorwaarden. Accepteert de verkoper uw bod en de daarbij gestelde voorwaarden, dan wordt de koopovereenkomst opgesteld. Wij nemen samen met u de koopovereenkomst en notariële akte door. Wij kunnen u tevens desgewenst vrijblijvend in contact brengen met betrouwbare aanbieders van hypotheken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.
Deze woningen, appartementen kochten wij met succes recent aan voor onze opdrachtgevers: aangekocht!