Uw woning verkopen in Kamperland of uw nieuw te kopen huis in Kamperland laten taxeren of bouwkundig laten keuren? Het professionele team van Hoogedeure Makelaars Taxateurs is u daarbij graag van dienst. Of u nu gaat verhuizen van, of naar Kamperland, wij kunnen u altijd adviseren over de koopsom en vraagprijs van uw woning en eventueel ook over de waarde van uw nieuw aan te kopen woning.

Naast het verkopen van uw woning of appartement kunnen wij u ook geheel begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe huis, hier komt tevens onze bouwkundige kennis zeker goed van pas. Een nieuw en geldig energielabel nodig van uw woning? Ook dat kunt u via onze dienstverlening aanvragen.

Maar ook voor het uitvoeren van een NWWI gevalideerd taxatierapport of een bouwkundige keuring staan wij graag voor u klaar, dit kunt u overigens heel gemakkelijk via onze website aanvragen. U vindt meer informatie op onze website onder "diensten" of klik op één van onderstaande snelkoppelingen:

Verkoopmakelaar Kamperland
Aankoopmakelaar Kamperland
Taxatie Kamperland
Bouwkundige keuring Kamperland
Energielabel Kamperland

Heeft u hierover vragen of heeft u andere vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ons Team beschikt onder andere over twee gecertificeerde register makelaars taxateurs en een gecertificeerd assistent register makelaar taxateur. Wij zijn aangesloten bij, en beëdigd door, de NVM, VastgoedCert en het NRVT. In de huidige snelle en digitale wereld hechten wij nog veel aan persoonlijke begeleiding en "ouderwets" professioneel en deskundig vakmanschap.

Nieuwsgierig naar de woningen die wij recent hebben verkocht? Bekijk deze hier.