Uw huis of appartement verkopen op Walcheren, hoe doe je dat en hoe kies je een makelaar?
Ga je dan voor de hoogste prijs die de makelaar beloofd of ga je voor de laagste kosten van de makelaar? Of voor allebei?

U kunt natuurlijk meerdere makelaars kunnen uitnodigen en die uw woning laten zien zodat zij u kunnen vertellen wat die waard zal zijn en wat de kosten zijn bij verkoop? Dat is natuurlijk best belangrijk maar stel u eerst eens de vraag, hoe komen ze aan de waarde die ze aangeven voor mijn woning? Is dat omdat het huis van de buren daar een half jaar geleden voor is verkocht of is er een veel betere onderbouwing voor met meerdere referentiewoningen?

En de courtage, de kosten voor de makelaar, wat doet de makelaar daar eigenlijk allemaal voor? Is dat alleen een open huis met een kijkmoment voor iedereen op hetzelfde tijdstip? En zijn er nog extra kosten als de woning boven de vraagprijs wordt verkocht, dan kan het alsnog een dure aangelegenheid worden, en was de vraagprijs dan wel reëel?

De NVM makelaars taxateurs van Hoogedeure Makelaars proberen u in een vrijblijvend gesprek antwoord te geven op al uw vragen en geven u een helder en overzichtelijk beeld van alles wat bij de verkoop van uw woning of appartement komt kijken. U kunt beter op de details letten dan op de kosten en verwachte opbrengst van uw woning vinden wij persoonlijk.

Wist u overigens dat de makelaars van de NVM ook daadwerkelijk daarvoor hebben gestudeerd, anders kun je namelijk ook geen lid zijn van die NVM. Nieuwsgierig of uw makelaars ook NVM lid is, check het op de website van VastgoedCert !

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Klik dan op de onderstaande link en vraag een vrijblijvend verkoopgesprek aan:

Verkoopgesprek