Ook in Zeeland komt er ooit een moment dat u denkt aan verhuizen of dat u gaat verhuizen omdat u ouder aan het worden bent. U wilt graag voorbereid zijn op de toekomst voordat het onderhoud u teveel wordt, de tuin te groot of de trap een obstakel voor u begint te worden. Dan zoekt u wellicht naar een seniorenwoning of appartement om gelijkvloers te kunnen wonen. Een levensloopbestendige woning, zoals dat zo mooi heet.  Wat de reden ook is, het is vast een emotioneel  moment en wellicht maakt u zich er zorgen over of zit u met veel vragen.

U zult een andere woning of een appartement moeten gaan zoeken en als u in een koopwoning woont zal die waarschijnlijk ook verkocht gaan worden. Waar doet u goed aan, eerst een andere woning zoeken en dan pas verkopen of toch maar eerst verkopen en dan pas een huis gaan zoeken. Gaat u dan een woning huren of toch maar een huis of appartement kopen?

Al met al een heleboel zaken die op u af komen en misschien ervoor zorgen dat u het toch wat uitstelt nog. Want hoe gaat de verkoop van mijn woning in zijn werk? Hoe koop ik het beste een andere woning of appartement en waar moet ik op letten?

Dat soort vragen komen ongetwijfeld bij u op. Natuurlijk zijn er altijd mensen die u daarbij willen helpen, zoals uw kinderen, familie of uw vrienden. Maar wist u dat u ook al uw vragen over wat er komt kijken bij het huren of kopen van een andere woning of appartement en het verkopen van uw eigen woonhuis aan ons mag stellen?

Wij van Hoogedeure Makelaars Taxateurs snappen dat het kopen van een huis, appartement en/of het verkopen van uw woning een spannende aangelegenheid is. Wij zijn er dan ook voor u om al uw vragen te beantwoorden en uw onzekerheid weg te nemen. Wij verkopen tenslotte met regelmaat een woning of appartement en weten wat er allemaal bij komt kijken en welke administratieve handelingen er allemaal gedaan moeten worden als het eenmaal zover is. Daarnaast werken veel makelaarskantoren volledig online en het invullen van vragenlijst e.d. gebeurt dan ook via het internet, waar u misschien helemaal niet op zit te wachten. Wij kunnen u hierbij thuis heel veel werk uit handen nemen als u dat wenst of u komt gewoon bij ons langs op kantoor daarvoor.

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij een aankoop en/of verkoop van een woning of appartement? Nodig één van onze makelaars uit voor een vrijblijvend gesprek en vertel ons uw verhaal, dan kijken we samen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Wij zijn er om u te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

Inpakken en verhuizen zult u zelf moeten doen, maar de rest kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen.