-->
Vorige | Volgende

Voorstraat 37 Wissenkerke

Vraagprijs € 275.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Bedrijfsruimte met bovenwoning - Hoogedeure Makelaars Wissenkerke - Voorstraat 37-39.

Bedrijfsruimte / winkelruimte in combinatie met wonen op Noord-Beveland, Wissenkerke. In dit pand, welke momenteel bestaat uit twee bedrijfsruimten op de begane grond en een bovengelegen appartement, zijn tal van mogelijkheden.

Het geheel is gelegen in het centrum van Wissenkerke en heeft een Centrumbestemming, waar o.a. detailhandel, horecabedrijven tot en met categorie 1b, kantoren, kleinschalige bedrijfsactiviteiten met categorie 1 en 2 n wonen zijn toegestaan.

Bedrijfsruimte op de begane grond:
Beide bedrijfsruimten beschikken over een eigen voordeur en etalage mogelijkheden. De begane grond van de bedrijfsruimten beslaat in totaal ca. 108m en is verdeeld in twee bedrijfsruimten, hiervan staat er momenteel n leeg en was in gebruik als kantoorruimte. De tweede bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als kapsalon en schoonheidssalon.

Via de achterzijde van deze twee bedrijfsruimten komt u in een gezamenlijke ruimte voorzien van toiletruimte met toilet en wastafel en een achtergelegen gezamenlijke ruimte met keukenblokje en combi- cv.- installatie (merk Vaillant, bouwjaar 2005). Tevens beschikken de bedrijfsruimten over een airconditioning en een gezamenlijke meterkast.

Bovenwoning / appartement:
Middels een eigen entree aan de zijkant van het pand bereikt u een hal die voorzien is van een vernieuwde meterkast met 7 groepen elektra en aardlekschakelaars, een trapopgang, een doucheruimte en een separate toiletruimte. Tevens is er een eigen combi- cv.- installatie aanwezig, merk Vaillant, bouwjaar 2005.

Via de vaste trap bereikt u de woonruimte (ca. 18m exclusief ruimte trapopgang) op de eerste etage met open keuken en met toegang tot het dakterras, waarop een houten berging aanwezig is (deze is in mindere staat van onderhoud). In de woonruimte zijn een dakkapel en diverse dakvensters aanwezig. Aan de achterzijde van de woonruimte is een slaapkamer aanwezig met ca. 8,7m woonoppervlak.


Kortom een pand met vele mogelijkheden en gelegen op eigen grond met een oppervlakte van ca. 156m.


Bedrijfsruimte 1: ca. 45 m (voormalige kantoorruimte)
Bedrijfsruimte 2: ca. 40 m ( kapsalon/schoonheidsalon)

Gezamenlijke keuken met cv-installatie en voorgelegen ruimte met toiletruimte en wastafel.
Systeemplafonds met verlichting en airconditioning in beide bedrijfsruimten.

Woonruimte: totaal ca. 45 m

Benieuwd naar de mogelijkheden en/of een bezichtiging plannen? Neem contact op met ons kantoor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bent u benieuwd naar de waarde van uw eigen woning? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopadvies van uw huidige woning.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle hierboven verstrekte informatie dient te worden beschouwd als een uitnodiging tot bezichtiging van de woning. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning is ingemeten middels de branchebrede Meetinstructie. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Kandidaat-kopers wordt geadviseerd een en ander zelf na te meten en verkoper en zijn makelaar accepteren hierom geen aansprakelijkheid.

Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst altijd een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. bankgarantie te verlenen. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt standaard 10% van de koopsom.

Indien u een financieringsvoorbehoud wenst op te nemen voor de aankoop van de onroerende zaak, betreft dit maximaal de koopsom van de onroerende zaak.

Indien van toepassing behoudt Hoogedeure Makelaars Taxateurs zich het recht voor in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule, asbestclausule en/of niet-zelfbewoningclausule op te nemen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
horeca, kantoorruimte, winkelruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
156 m²
Voorzieningen
airco, kabelgoten, kamerindeling, pantry, showroom, systeemplafond, toilet, verwarming
Ligging
in woonwijk, winkelgebied stadscentrum
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1920
In aanbouw
nee

Energie

Klasse
G

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
108 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
108 m²
Winkelruimte units vanaf
40

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
108 m²
Kantoorruimte units vanaf
40

Horeca

Horeca oppervlakte
108 m²
Horeca verkoop vloeroppervlakte
108 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

interesse gewekt? Of vragen? Neem contact met ons op
1